Aanmelden

In drie stappen gekoppeld met FlowNxt

Voor u als fabrikant is het aansluiten bij dataplatform FlowNxt heel eenvoudig. Bovendien hoeft u zich niet in alle details te verdiepen. Wij verzorgen namelijk het complete traject, van de inventarisatie tot de koppeling, zodat u daar geen omkijken naar heeft:

Stap 1: Inventarisatie

Als u wilt meedoen aan FlowNxt, inventariseren we eerst wat er nodig is om uw systemen te koppelen met het dataplatform. Het FlowNxt-platform gebruikt Feed2Connect: een platform voor gegevensuitwisseling. De Feed2Connect-module is de sleutel om onderdeel te worden van het FlowNxt-platform en is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de gebruikers.

Stap 2: De koppeling met FlowNxt wordt gemaakt

Als de inventarisatie is afgerond en duidelijk is hoe u uw systemen wilt connecten met FlowNxt en welke data voor u van belang is, gaan onze specialisten aan de slag om de koppeling te maken. We nemen het voortouw om het instapproces soepel te laten verlopen. Zo kunt u zich blijven concentreren op uw business en zorgen wij ervoor dat u in een handomdraai verbonden bent met FlowNxt.

Stap 3: Laat de data voor u werken

Eenmaal aangesloten bij FlowNxt? Laat dan de data voor u werken. Met de modules van FlowNxt kunt u verder werken aan een hogere efficiëntie en een hoger serviceniveau.

Wilt u meer weten?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Demo verzoek