Over FlowNxt

Over FlowNxt

Hoe kan de samenwerking tussen fabrikanten en vervoerders die actief zijn in de mengvoederindustrie worden geoptimaliseerd? En hoe kan dat worden gefaciliteerd? Het antwoord: dataplatform FlowNxt.

Wat is FlowNxt?

Fabrikanten en transportbedrijven hebben ieder te maken met hun eigen logistieke uitdagingen en vraagstukken. Goed georganiseerde samenwerking levert fabrikanten en transporteurs grote voordelen op. FlowNxt ondersteunt u hierbij. Het dataplatform faciliteert de planning en aansturing van transport en logistiek en maakt communicatie met de eindgebruikers mogelijk in de vorm van first- en last-mile informatie. FlowNxt ontzorgt en biedt deelnemers de ruimte om zich te richten op hun kernactiviteit in plaats van op logistieke vraagstukken.

Eenvoudig elektronische uitwisseling van data

De software van FlowNxt geeft inzicht in uw supply chain. De kern is één koppeling tussen de systemen van mengvoederfabrikanten en transporteurs, die alle informatie op één plek samenbrengt. De technologie maakt het mogelijk om alle mogelijke databronnen aan elkaar te koppelen, data uit te wisselen en te vertalen naar output die begrijpelijk is voor alle partijen.

Functionaliteit FlowNxt

  • Één koppeling voor automatische dataoverdracht tussen fabrikant en haar transporteurs
  • Real time inzicht in uw logistieke activiteiten
  • Onafhankelijk dataplatform
  • Data biedt inzicht om productie- en transportprocessen efficiënter in te richten
  • Zorgt voor meer focus op uw kernactiviteiten

Wilt u uw logistieke en productieprocessen verder optimaliseren en de klanttevredenheid, efficiency en duurzaamheid verhogen? Dan bent u bij FlowNxt aan het juiste adres!

Demo verzoek