Fabrikanten

Één dataplatform voor uw complete supply chain

Uw klant wil zijn mengvoederproducten op tijd geleverd krijgen. En u wilt beschikken over de grondstoffen en additieven voor de productie van mengvoer op het moment dat u die nodig heeft. Het vereist een fijnmazige planning om deze complexe logistieke puzzel te leggen. Met dataplatform FlowNxt bieden we u inzicht in uw supply chain.

Supply chain optimalisatie

Als fabrikant moet u constant vooruitdenken om aan de vraag van uw klanten te kunnen voldoen. Met FlowNxt, hét dataplatform voor mengvoederfabrikanten en transporteurs, kunt u daar optimaal op inspelen. Niet alleen de distributie van mengvoeders, maar ook bijvoorbeeld het transport van grondstoffen, natte stromen en kunstmest kan via dit platform worden gefaciliteerd. Op FlowNxt wordt uw dataverkeer met de vervoerders van al deze stromen gebundeld op één plek. We koppelen deze data voor u in een dashboard zodat u direct onder andere kunt zien welke van uw orders gekoppeld zijn aan een transporteur en waar uw transport zich bevindt.

Makkelijk in gebruik

 • Stap 1: Meld u aan bij het platform FlowNxt
 • Stap 2: Wij integreren uw softwareapplicaties in het dataplatform
 • Stap 3: U bent aangesloten! Vanaf nu is uw complete logistieke proces gebundeld op één plek en profiteert u van alle voordelen van FlowNxt

Optimaliseer uw productieprocessen

FlowNxt biedt u inzicht om uw productieprocessen eventueel efficiënter in te richten. Met Feed2Control en geofencing kunt u bijvoorbeeld real time trucks volgen die bij u komen laden of lossen. Zo weet u precies wanneer een vrachtwagen combinatie bij uw productielocatie arriveert. Is een truck vertraagd? Geen probleem. U kunt daar op tijd op anticiperen, zodat uw productie niet onnodig stil komt te liggen en gewoon doordraait. Doordat u weet wanneer welke vrachtwagens op uw productielocatie arriveren, kunt u wachttijden van de chauffeurs verder verkorten waardoor u snelheid en flexibiliteit in uw levering houdt. Daarnaast kunt u met deze data ook bijvoorbeeld de benutting van de gereedproductsilo’s verbeteren

Maak uw productieproces voorspelbaar met hulp van data

Er is meer. FlowNxt levert een grote hoeveelheid data waarmee u uw productieproces kunt optimaliseren. U weet precies welke klant op welk moment een product bestelt. Daardoor heeft u pieken en dalen in het ordertraject exact in beeld. Die data kunt u gebruiken om het productieproces voorspelbaar en efficiënter te maken.

Dataveiligheid

Om u met onze diensten te kunnen ondersteunen verzamelt en verbind FlowNxt data vanuit verschillende bronnen. De veiligheid met betrekking tot het gebruik en opslag van deze data heeft bij FlowNxt de hoogste prioriteit. Onze systemen en werkwijze zijn volgens de laatste en strengste normeringen beveiligt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw data altijd actueel, correct en beschikbaar is.

De voordelen van FlowNxt

 • Met één systeem bent u verbonden met uw logistieke partners
 • U heeft realtime inzicht in waar uw mengvoederproducten of grondstoffen zich bevinden
 • U kunt uw werkprocessen optimaliseren
 • FlowNxt biedt first- en last-mile informatie voor producenten, vervoerders en eindgebruikers
 • In één overzicht ziet u de prestatie-indicatoren van al uw transporteurs
 • Al uw logistieke processen zijn overzichtelijk gebundeld in één systeem
 • Automatische order entry zorgt voor minder administratieve lasten en verlaagt de kans op fouten
 • FlowNxt is gebruiksklaar: u investeert in één IT-oplossing en niet in meerdere IT-koppelingen en systemen
Demo verzoek